skitseprojekt 

Bygherre :
KFUM spejderne
Adresse: Søften
Areal :
60 m² + udearealer
År : 2009
Status : Afventer

Spejderhytten i Søften skal have et nyt "shelter".
Shelteren opbygges som et "svævende" dæk hvor der herunder levnes plads til overdækket udendørs ophold med mulighed for aktiviteter.
Via en groft tilhugget træstamme kan man komme op på en "tagterrasse" med skøn udsigt henover trækronerne.
Shelteren tænkes opført af "rafter" og opbygges som en slags "stregkode" som skaber et varieret facadeudtryk.
Herudover skabes der en helhedsplan for området med udgangspunkt i shelteren. Ligeledes som en "stregkode" udlægges forskellige felter med mulighed for forskellige aktiviteter som skaber en varieret og dynamisk forløb af aktiviteter som ildsted, udekøkken, værkstedsgård, højbede mm.

 

< 1 2 >