Om- og tilbygning

Bygherre : Sharecon A/S
Adresse: Herlev
Areal : Ombygn. 1.200 m²
År : 2009
Status : Under udførsel

I et fint og opvokset industrikvarter i Herlev ligger Sharecons nye domicilbygning. Den eksisterende bygning er en fin og velbevaret modernistisk bygning fra 1960érne med et "rene" linier og enkelt udtryk. Det har været vigtigt at bygge videre på dette udtryk og understrege de eksisterende linier og detaljer men i et råt og moderne udtryk. Udvendigt moderniseres facaden og der tilføres nye elementer i hvid beton som harmonerer med de eksisterende facader.Et nyt ankomstparti skærer sig elegant ind i den eksisterende bygning og markerer en fin indgangssituation. Ønsket har været at skabe et godt fundament for en åben og dynamisk virksomhed med både administration og et kreatvt udviklingsmiljø. Derfor har vægten i det indvendige været lagt på et åbent kontormiljø med udgangspunkt i de eksisterende bærende linier. Afskærmning til lukkede kontorer og møderum udføres i glas med grafiske elementer såsom skrift på glas og vægge. Alle indvendige materiale fremstår lyse og hvide i et råt udtryk med et elegant og samtidig råt betongulv.

< 1 2 >