Åben konkurrence 

Bygherre : Hudiksvall kommune
Adresse: Hudiksvall
Areal : 4500 m²
År : 2008

På et gammelt kajanlæg på havnen i Hudiksvall skal placeres en ny svømmehal. Den nye svømmehal bliver ligeledes startskuddet til en forvandling af de gamle kajområder på havnen.En arkitektonisk stregkode lægges ned over hele anlægget og skaber en stærk dynamisk rytme på kajen.Den nye svømmehal " hænger" ud over kajanlægget og sender klare referencer til de gamle bådshuse på havnen. Bygningen er opbygget af 4 længehuse i øst/vestgående retning og kædes sammen via transperante glasarealer således at gennemsigtighed mellem længerne opstår.Længerne dannes af "rammer" som skaber unikke lysindfald og sikrer fantastisk indrammet kig udover fjorden,Svømmehallen fremstår i en rød/brunlig beton. Farven opnås ved at tilsætte jernoxid i betonen således at denne fremstår som et moderne bud på den typiske svenskrøde farve.


 

< 1 2 3 4 >